Acrylglas geel fluorescerend gelaserd

Configureer uw individuele laseronderdelen gemaakt van acrylglas in fluorescerend geel goedkoop online en profiteer van de flexibele, diverse configuratieopties. Beschikbaar in 3 mm dikte tot 1500 mm lengte en 980 mm breedte. De platen zijn geel transparant en hebben een verminderde lichtdoorlatendheid van ongeveer 72% vanwege de kleuring. De randen hebben een fluorescerend, lichtgevend effect.

Het artikel is in voorraad

Verzendklaar in ongeveer 1 week na ontvangst van uw order

 • Formulieren

+ Basisvorm Kies een van de beschikbare basisvormen.
Alle benodigde invoervelden worden geladen op basis van uw selectie.

 • Rechteck als Laserform
 • Abgerundetes Rechteck als Laserform
 • Kreis als Laserform
 • Kreisring als Laserform
 • Ellipse als Laserform
 • Halbkreis als Laserform
 • Viertelkreis als Laserform
 • Octagon als Laserform
 • Trapez als Laserform
 • Dreieck als Laserform
 • Rechtwinkliges Dreieck als Laserform
 • Route als Laserform
 • Stern als Laserform
 • Polygon als Laserform
Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo

+ Gatenboringen Wählen Sie Größe, Abstand und Positionen für optionale Lochbohrungen aus.
Je nach gewählter Grundform stehen Ihnen unterschiedliche Varianten zur Verfügung.

 • Er worden geen boringen uitgevoerd
 • Gatenboringen gecentreed op laserdeel
 • Gatenboringen gecentreerd aan elke kant
 • Gatenboringen in elke hoek
 • Gatenboringen boven en onder
 • Gatenboringen links en rechts
 • Lochbohrungen an jeder Seite

Zonder boringen

Er worden geen gaten op het laserdeel geapliceerd

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

Acrylglas geel fluorescerend lasergesneden

Onze acrylglasplaten in fluorescerend geel zijn laser gesneden verkrijgbaar tot een maximumformaat van 1500 mm x 980 mm. De platen zijn doorschijnend en hebben een rijke gele kleur, variërend in kleur ongeveer tussen RAL 1023 (saffraan geel, is van toepassing op het oppervlak op een witte achtergrond) en RAL 2007 (lichtoranje, is van toepassing op de fluorescerende rand). Vanwege de kleuring hebben de acrylglasplaten een licht verminderde lichtdoorlatendheid van ca. 72%. De eigenaardigheid van fluorescerende acrylglasplaten ligt in het optische effect van de snijranden. Dit is vooral effectief voor gladde, gepolijste lasersnede en laat zich voelen door een zelflichtend effect. Om ervoor te zorgen lasersnijden in perfecte kwaliteit, gebruiken we in onze lichte gele acrylglas uitsluitend acrylglasplaten van gegoten materiaal en niet geëxtrudeerd kunststof platen. Door het speciale productieproces is een aanzienlijk betere laserrand mogelijk waarvan de uniformiteit en glansgraad bijna vergelijkbaar is met het oppervlak van de plaat. Dit heeft een nog significanter effect op het lichteffect, vooral in het geval van fluorescerende platen.

De gekleurde acrylglasplaten in fluorescerend geel zijn volledig gekleurd en hebben een uniforme pigmentatie. Voor onze laserplaten gebruiken we alleen massieve platen van acrylglas en geen dubbelzijdige platen of holle platen.

OPMERKING: Onze gele fluorescerende acrylglasplaten zijn aan beide zijden voorzien van een beschermende folie om de oppervlakken te beschermen. Dit is echter na bewerking eenvoudig te verwijderen.

Eigenschappen van acrylglas in geel fluorescerend

Kleurrijke acrylglasplaten in fluorescerende afwerkingen zijn in onze online shop verkrijgbaar in verschillende kleuren als lasersnedes en kunnen eenvoudig en goedkoop online worden geconfigureerd. De fluorescentie van de gele acrylglasplaten geeft de indruk dat de snijranden worden verlicht of verlicht door een lichtbron. Dit zelflichtende effect wordt het best bereikt met indirecte verlichting of met zwak licht, b.v. in de schemering en wordt mogelijk gemaakt door de toevoeging van speciale kleurpigmenten. De oppervlakken van de gladde, transparante platen blijven echter onaangetast door dit lichteffect.

De toepassingsgebieden van de speciale platen variëren van decoratieve artikelen in de tuin tot reclameverlichting en reclamedisplays voor een opvallende presentatie van nieuwe producten of gedrukte media. De glanzende oppervlakken van de gele acrylglasplaten zijn doorschijnend en glad met een verminderde lichtdoorlatendheid van ongeveer 72%. De lichte vermindering van de lichttransmissie is te wijten aan de kleurpigmenten waaraan de platen hun rijke gele kleur te danken hebben.

Acrylglas is een weerbestendig kunststof met de chemische naam polymethylmethacrylaat, ook afgekort als PMMA. De meest voorkomende is waarschijnlijk de naam Plexiglas®, die echter een geregistreerde merknaam is voor platen van acrylglas van Röhm GmbH. Acrylglas wordt echter ook vermeld onder veel andere merknamen van verschillende fabrikanten.

Acrylglas is een UV- en weersbestendig kunststof en kan als zodanig worden gebruikt voor buitentoepassingen. Vanwege de UV-bestendigheid vervaagt de sterke gele kleur niet en wordt ook niet bros wat transparante platen wordt gevreesd. Dankzij het royale temperatuurbereik van -40 ° C tot + 80 ° C kunnen PMMA-platen ook permanent buitenshuis worden gebruikt. Diepvries noch sterk zonlicht beperken dit kunststof bij buitengebruik. Zo zijn kleurrijke kunststof beglazingen, decoratie of verlichting b.v. Voor bedrijfsgebouwen, die door de fluorescentie een opvallend effect produceren dat het oog bijna magnetisch aantrekt.

 • Geel fluorescerend acrylglas is weerbestendig, UV- en onweerbestendig en geschikt voor buitengebruik
 • Geel fluorescerend acrylglas heeft een hoge oppervlaktehardheid en is daarom relatief krasbestendig
 • Geel fluorescerend acrylglas heeft een 8 tot 10 keer hogere slagvastheid dan glas
 • Geel fluorescerend acrylglas kan worden gebruikt bij temperaturen van -40°C tot +80°C
 • Acrylglas geel fluorescerend hebben ondanks de kleuring een hoge lichtdoorlatendheid van ongeveer 72%
 • Acrylglas geel fluorescerend imponeren met een rijk geel met stralende snijranden
 • Acrylglas geel fluorescerend is normaal ontvlambaar geclassificeerd (volgens DIN 4102 B2, UL94 HB)

Voordelen van acrylglas geel fluorescerend lasergesneden

Configureer uw lasersnedes van onze fluorescerende acrylglasplaten goedkoop online in geel. Met onze speciaal ontwikkelde Laser Part Configurator worden individuele vormen op basis van de meest voorkomende basisvormen snel en eenvoudig gemaakt en kunnen, indien nodig, nog steeds worden voorzien van boorgaten. Dankzij waarheidsgetrouwe, levensechte voorvertoningen, hebt u altijd volledige controle over uw voorkeursconfiguratie en onze prijsberekening geeft u altijd de best mogelijke prijs voor uw lasersnede en neemt volumekortingen op basis van gewicht volledig in overweging.

Onze CO2-lasers voldoen aan de nieuwste technologie. Hierdoor zijn zeer kleine toleranties voor onze lasersneden mogelijk. Bovendien gebruiken we alleen gegoten acrylglasplaten van de hoogste kwaliteit voor onze laserdelen om het best mogelijke uiterlijk van de snijrand te garanderen. Vooral bij de fluorescerende platen is dit merkbaar door een nog beter lichteffect. Dankzij de lasersnijranden zijn de randen gelijkmatig glad met een gepolijst oppervlak. Als we de platen in de zaagsnede zouden bewerken, zouden de randen saai en ruw zijn, waardoor veel van de fluorescentie verloren zou gaan. Daarom bieden wij deze speciale platen ook exclusief aan bij lasersnijden.

 • Fluorescerend acrylglas lasergesneden heeft een gladde, gepolijste rand met een gloeiend effect
 • Laserdelen kunnen worden vervaardigd dankzij contactloos snijden met een zeer hoge maatnauwkeurigheid
 • Door het laseren van het gele acrylglas, hebben de spaties geen scherpe randen en geen braam
 • Lasersnijden biedt maximale flexibiliteit voor elke vorm, zoals productdisplays
 • Met onze configurator kunnen lasersnedes van geel acrylglas gemakkelijk online worden geconfigureerd

OPMERKING: De maximale grootte van onze laseronderdelen van acrylglas is beperkt tot 1500 mm x 980 mm.

Nabewerking van lasersnedes van acrylglas

De nabewerking van acrylglas is zeer eenvoudig te realiseren. Bijsnijden zou niet nodig moeten zijn vanwege de eenvoudige laser gesneden configuratie, maar het is nog steeds mogelijk. Alle bewerkingsmethoden, zoals frezen, zagen, slijpen of boren, zijn voor dit doel beschikbaar. Gebruik voor het zagen het beste gereedschap voor houtbewerking of metaalboren voor het boren van gaten. Zorg ervoor dat de snelheid in het middelste bereik ligt om te voorkomen dat de chip samengaat met de snijranden.

Buigen of vouwen is ook mogelijk met acrylglas. Er moet echter worden opgemerkt dat de platen hiervoor verwarmd moeten worden, anders kan acrylglas breken.

Als u de lasersneden uit het gele acrylglas wilt lijmen, adviseren wij onze speciale acyrlglaslijm PMMAprofi. In principe wordt bij het laseren van acrylglas spanningen vrijgegeven, maar omdat onze acrylglasplaten in geel fluorescerend gegoten en niet geëxtrudeerde platen, worden en geen spanningen vrijgegeven tijdens het lasersnijden. Dit betekend dat er geen spanningscheuren optreden bij het gebruik van oplosmiddelen, wat zeker het geval kan zijn bij geëxtrudeerd PMMA.

Acrylglas is een van de thermoplasten die uitstekend kunnen worden vervormd door de inwerking van warmte. Vooral in het geval van fluorescerende acrylglasplaten creëert rekken een opwindend, visueel opwindend effect. Voor dieptrekken is een temperatuur tussen 150°C en 190°C vereist. De verwarmingstijd is afhankelijk van de specifieke temperatuur en de dikte van de acrylplaat. De beschermende folie moet echter eerst aan beide zijden worden verwijderd, omdat deze niet geschikt is voor dieptrekken.

 • Fluorescerend acrylglas geel kan gemakkelijk worden geboord, gefreesd of gezaagd
 • Fluorescerend acrylglas geel kan worden gelijmd met de daarvoor geschikte lijmen
 • Fluorescerend acrylglas geel kan thermisch worden gevormd bij temperaturen tussen 150°C en 190°C
 • Fluorescerend acrylglas geel kan worden geschroefd, b.v. met roestvrijstalen muurbeugels

OPMERKING: Lasergesneden acrylglas mag niet met alcohol gereinigd worden. Hierdoor kunnen spanningscheuren aan de lasranden ontstaan.

Complexere vormen en lasergravuren op aanvraag

Met onze Laserdeel-configurator bieden we u verschillende opties voor online lasersnijden om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien kunnen we uw individuele lasersnijden precies volgens uw ontwerptekening uitvoeren. Van enkele letters van het felgele acrylglas tot de volledige letters. Ook seriële productie van complete kits voor productstands, bedrijfsinschrijvingen of displays, kunnen op verzoek met onze laserapparatuur produceren. Lasergraveren op gladde oppervlakken zorgt voor een speciaal effect, vooral bij platen van fluorescerend acrylglas. Neem voor verdere vragen en specifieke offerteaanvragen telefonisch of per e-mail contact op met ons vriendelijke team.

  Andere mogelijkheden van ons CO2-lasersysteem op aanvraag:

 1. Letters en lettertypes laser gesneden van geel fluorescerend acrylglas
 2. Alle vormen volgens uw tekening in vector-formaat in exact laser gesneden
 3. Individuele geperforeerde platen en eventuele uitsparingen van geel fluorescerend acrylglas
 4. Lasergravure met lichtgevend effect van geel fluorescerend acrylglas
 5. Serieproductie van laserplaten gemaakt van geel fluorescerend acrylglas
 6. en veel meer

Plexiglas® is een geregistreerde merknaam van de Röhm GmbH.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer51950L
Dikte3mm
Standaardlengte1520
Standaardbreedte1010
LevertijdVerzendklaar in ongeveer 1 week na ontvangst van uw order
KunststofAcrylglas
MateriaalPMMA
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurGeel
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
KleurnaamGeel fluorescerend
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.