ASA/ABS platen grijs (RAL 7040) met en nerf op maat

ASA/ABS platen grijs (RAL 7040) met en nerf op maat
€ 0,00

Inkl. 19% MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo

ASA/ABS platen grijs (RAL 7040) met eenzijdige nerf, door en door gekleurd, weer- en UV-bestendig dus geschikt voor buitentoepassingen

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

* Verplichte velden

€ 0,00

Inkl. 19% MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo
min 30 mm, max 2000mm
Please, enter a valid number
min 30 mm, max 1000mm
Please, enter a valid number
Beschrijving

ABS platen, technische toepassingen.

Voor weerbestendige toepassingen bieden wij UV-bestendige ASA/ABS platen grijs (RAL 7040) met een nerf in diktes van 2mm en 4mm. Standaard platen van 2x1 meter of op maat gezaagd. De zaagtolerantie bedraagt +/- 1 mm.

Kenmerkend voor ABS platen is de hoge mate van slagvastheid en dat maakt dit materiaal tot een heel bijzondere kunststof. Deze platen kunnen uitstekend worden gefreesd en strak en glad bewerkt omdat ze geen neiging tot brokkelen vertonen. En met een CO2-laser kunnen perfecte snijhoeken worden gemaakt.

De verwerking van ABS platen is probleemloos: ze kunnen gefreesd, geboord, gezaagd en vacuumgevormd worden. Ook lakken en bedrukken is met ABS platen mogelijk.

Behuizingen voor hoogwaardige apparatuur worden vervaardigd van ABS kunststof platen, omdat deze platen een hogere geluidsdemping hebben en daardoor beter ´klinken´. Ze vertonen niet de typische eigenschappen van goedkoop plastic.

Om de prijs te berekenen vult u de lengte en breedte in de betreffende velden onder deze tekst in mm in. Houd er rekening mee, dat onze zaagcalculator de prijs calculeert op basis van de hoeveelheid en de afmetingen. Een kleine verandering in het plaatformaat kan in bepaalde gevallen tot een relatief grote prijsverandering voeren. Probeer 500x500mm en 496x496mm uit.

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerASA-ABS-GRAU
GewichtN/B
Sterkte2 - 4mm
Standaardlengte2000
Standaardbreedte1000
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
KunststofAcrylnitril-Butadien-Styrol
MateriaalASA/ABS
UV-bestendigheidUV-bestendig op ASA oppervlak
KleurGrijs
KleurnauwkeurigheidProductie volgens RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL7040
KleurnaamVenstergrijs
Beoordelen
Datasheet

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten