SDS plus QX-4 hamerboor met 4 snijkanten

Onze hoogwaardige klopboormachines met SDS-plus-opname hebben vier snijkanten van volhardmetaal en zijn daarom perfect geschikt voor het boren in met staal gewapend beton, waar conventionele boren het meestal verliezen.

✓ Ideaal voor staalbeton
✓ 4-voudige spiraal
✓ Volhardmetalen kop (VHM)
✓ Incl. centreerpunt
✓ Met PGM-keurmerk
✓ Made in Germany

Koop de SDS plus hamerboren met 4-voudige snijkant in verschillende lengtes en maten tegen lage prijzen.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 10 Items € 7,70/ stuk (Basisprijs € 7,70/ stuk)
 • from 25 Items € 5,70/ stuk (Basisprijs € 5,70/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / stuk
0,00 € / stuk
0,0000 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

Hamerboor voor staalbeton met 4-voudige snijkant

SDS plus opname ✓ Boorkop van volhardmetaal ✓ Enorme levensduur ✓

Onze SDS plus hamerboren met 4 snijkanten van Bohrcraft worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit. De boorkop van massief hardmetaal met centreerpunt voor gemakkelijker positioneren van de boor werkt moeiteloos door klinkers, kalkzandsteen of beton. Om aan de strenge kwaliteitseisen van de bouwsector te voldoen, hebben de boren het PGM-keurmerk, dat staat voor geteste kwaliteit wat betreft de diameter van de boorgaten en de rondheid van het gat. De zeer lange levensduur in vergelijking met conventionele metselboren stelt zelfs de meest veeleisende vakman tevreden, zodat de boor veel langer kan worden gebruikt voordat hij moet worden vervangen.

Het bijzondere van deze speciale SDS-hamerboren is dat ze ook kunnen worden gebruikt met gewapend beton zonder angst voor directe botsing of uitgloeien van de boor wanneer deze wapeningsstaal raakt. Om dit mogelijk te maken heeft de boor 4 snijkanten in plaats van 2 snijkanten, zoals gebruikelijk is bij eenvoudige hamerboren. Het boorstof wordt via de royale 4-voudige spiraal uit het boorgat getransporteerd, wat enerzijds hogere boorsnelheden mogelijk maakt en anderzijds langdurig boren minder vermoeiend maakt. Een beslissend voordeel dat vooral duidelijk is bij het monteren van gevelonderconstructies over een groot oppervlak of bij het opzetten van kabelroutes.

Koop onze hamerboren met 4-voudige snijkant vanaf slechts één boor in elke hoeveelheid en profiteer van onze royale volumekortingen.

  Leveringsomvang:
 • 1 x SDS plus Hamerboor in geselecteerde uitvoering

OPMERKING: De klopboormachines met SDS Plus-houder zijn niet compatibel met klopboormachines met SDS Max- of SDS Quick-houders.

Technische data van onze hamerboor met 4 snijkanten

 • Ø Boring: zie aanvullende informatie
 • Ø Schacht: zie aanvullende informatie
 • Opname: SDS plus
 • Boor: Hamerboor
 • Spiraallengte: 50mm of 100mm
 • Totaallengte: 110mm of160mm
 • Materiaal: Volhardmetalen kop (VHM)
 • Spiraal-type: 4-voudige spiraal
 • Snijkant-type: 4-voudig VHM-snijkanten
 • Punthoek: 130°
 • Draairichting: Rechtsdraaiend
 • Centreerpunt: Ja
 • PGM-keurmerk: Ja

OPMERKING: Het tabblad Aanvullende informatie bevat alle gedetailleerde informatie over de geselecteerde boor.

Toepassingsvoorbeelden voor betonenboor met vier-snijkanten boorkop

Boren met een SDS plus-adapter brengen de kracht vrijwel verliesvrij over. Dit is ook de reden waarom dit montagesysteem zich heeft bewezen bij de meeste bekende fabrikanten van klopboormachines. Boorhamers zijn geschikt voor het boren in metselwerk van klinker, kalkzandsteen, gasbeton, beton of zelfs dakpannen om gaten te boren voor bevestigingen. In de regel zijn eenvoudige steenboren met een tweesnijdende boorkop voldoende. Wil je daarentegen in gewapend beton boren, dan kan dat zeker ook met eenvoudige klopboormachines, maar het risico bestaat dat de boorkop bot wordt zodra hij de stalen stutten in het beton raakt. Onze boor met viervoudige boorkop overtuigt hier. Met name als het niet mogelijk is om de positie van het boorgat te veranderen, moet dit worden gegarandeerd om een veilige installatie op gespecificeerde bevestigingspunten te garanderen.

Terwijl de 5mm of 6mm boor met een totale lengte van 110mm meestal voldoende is voor veel toepassingsgebieden, zoals het monteren van afbeeldingen, kunststof klemmen of verlichting, kan het houvast worden verbeterd door het gebruik van lange slagpluggen of langere schroeven. Vooral bij poreuze materialen zoals gasbeton kan een langere plug de treksterkte van de bevestiging aanzienlijk verhogen. Om dergelijke assemblages mogelijk te maken, bieden we ook de hamerboren in een totale lengte van 160mm tegen redelijke prijzen.

Bij het monteren van dragende constructies voor gevelbekleding of zware kabelplatforms is een boor van 6mm meestal niet voldoende. Hiervoor bieden wij de betonboor ook in grotere diameters aan, zodat voor elk type bevestiging dat door middel van schroeven met pluggen of slagankers de juiste boor beschikbaar is. Wij hechten veel waarde aan maximale kwaliteit. De SDS plus-hamerboren van Bohrcraft worden vervaardigd in Duitsland en worden gekenmerkt door de constante rondheid van het boorgat en de boorgatdiameter. Het PGM-keurmerk als certificering volgens het blad van het Duitse instituut voor constructietechnologie bevestigt niet alleen de hoge kwaliteit van onze boor, maar heeft ook het beslissende voordeel dat aansprakelijkheidsrisico's worden verminderd door montageverbindingen, mits vakkundige montage wordt uitgevoerd met deuvels die voldoen aan de CE-richtlijnen en EA-richtlijnen.

OPMERKING: Afhankelijk van de intensiteit en spanning van de boor kan op termijn de diameter of de kwaliteit van de rondheid afnemen. Hoewel dit bij de 4-voudige snijkant minder te vrezen is dan bij conventionele klopboren met twee snijkanten, heeft zelfs de hoogste kwaliteit boor op een gegeven moment het einde van zijn levensduur bereikt, zodat als de kwaliteit van het boorgat verslechtert , de boor moet worden vervangen om te allen tijde veilige bevestigingen te garanderen.

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerQX4-SDS-00000
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
MateriaalVolhardmetalen kop (VHM-TCT)
Boor maatNee
Opname SchachtSDS plus
Spiraal type4-voudige spiraal
Punthoek130°
Rotatie richtingRechtsdraaiend
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.