SDS plus QX-4 hamerboor-set Ø 5,0mm - 10,0mm (5-delig)

Onze hoogwaardige SDS plus QX-4 hamerboorset bevat 5 boren in de maten 5x110mm, 6x110mm, 6x160mm, 8x160mm en 10x160mm en is ook geschikt voor gewapend beton dankzij de 4-voudige snijkant van massief hardmetaal.

✓ 5 Boren in MultiPack
✓ 4-voudige snijkant & spiraal
✓ Boorkop vervaardigd uit volhardmetaal (VHM)
✓ Geschikt voor gewapend beton
✓ met PGM-keurmerk
✓ Made in Germany

Met onze hamerboor-set zijn de belangrijkste boormaten altijd bij de hand in één doos.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Basisprijs € 41,29 / stuk
€ 41,29 / stuk
0,2800 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs in plaats van € 47,24 € 41,29 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,2800 kilo
Beschrijving

Hamerboor-set - De 5 belangrijkste betonboren in een multiPack

SDS plus opname ✓ 4 snijkanten van VHM-TCT ✓ Made in Germany ✓

Onze SDS plus hamerboorset in een hersluitbare multiPack bevat de 5 meest gangbare boormaten, die voldoende zijn voor bijna alle denkbare montagewerkzaamheden in huis en beroep. Alle boren in de set onderscheiden zich door de uitstekende afwerkingskwaliteit van Duitse productie. De boorkoppen van de hamerboren bestaan uit 4 snijkanten van volhard metaal (VHM-TCT). De centreerpunt zorgt voor nauwkeurig boren in precies de gewenste positie zonder dat u bang hoeft te zijn dat de boor wegglijdt.

De geometrie van de boorkop, alsmede het bijzonder slijtvaste volhardmetaal, dragen ertoe bij dat in alle gangbare bouwmaterialen kan worden geboord. Van cellenbeton tot klinkers, kalkzandsteen en beton. De boren kunnen zelfs in gewapend beton worden gebruikt zonder dat dit een noemenswaardig effect heeft op de zeer lange levensduur van de boren.

Onze QX-4 hamerboren met SDS plus houder in het praktische MultiPack zijn tot 20% goedkoper dan wanneer u de boren afzonderlijk koopt.

Leveringsomvang:

 • 1 x MultiPack-Transportbox (hersluitbaar)
 • 1 x SDS plus QX-4 hamerboor Ø 5,0 x 50/110mm
 • 1 x SDS plus QX-4 hamerboor Ø 6,0 x 50/110mm
 • 1 x SDS plus QX-4 hamerboor Ø 6,0 x 100/160mm
 • 1 x SDS plus QX-4 hamerboor Ø 8,0 x 100/160mm
 • 1 x SDS plus QX-4 hamerboor Ø 10,0 x 100/160mm

OPMERKING: De hamerboren met SDS Plus opname zijn ook geschikt voor percussieboren met Hilti TE-C vergrendeling. De betonboren zijn echter niet compatibel met gereedschappen met SDS Max of SDS Quick houders.

Technische data van de hamerboor-set voor gewapend beton

 • Ø Boring: 5,0mm - 10,0mm
 • Ø Schacht: 10mm
 • Opname: SDS plus
 • Boor: Hamerboor
 • Spiraallengte: 50mm of 100mm
 • Totaallengte: 110mm of 160mm
 • Materiaal: Volhardmetalen kop (VHM)
 • Spiraal-type: 4-voudige spiraal
 • Snij-type: 4-voudige VHM-snede
 • Punthoek: 130°
 • Draairichting: Rechtsdraaiend
 • Centreerpunt: Ja
 • PGM-keurmerk: Ja

Kenmerken van de QX-4 hamerboren uit het multipack

De set bevat een boor met een diameter van 5mm en een boor met een diameter van 6mm en een totale lengte van 110mm. Deze boren met een bruikbare spiraallengte van 50mm zijn geschikt voor bijna alle bevestigingen van eenvoudige voorwerpen, zoals uithangborden, afbeeldingen, plafondlampen of zeepdispensers, enz. die met deuvels en schroeven moeten worden vastgezet. De drie andere boren in de set hebben elk een nuttige lengte van 100mm en een totale lengte van 160mm. Met diameters van 6mm, 8mm en 10mm is het ook mogelijk voorwerpen met een zwaarder gewicht te monteren waarvoor langere en dikkere schroeven nodig zijn. Van tv-beugels tot wandkasten in de keuken, badkamer of woonruimte tot grootschalige, zware gevelbekledingen, de juiste boorhamer is altijd bij de hand.

De hamerboren met SDS plus houder zijn geschikt voor alle gangbare klopboormachines met SDS plus systeem of TE-C systeem. Om moeiteloos te boren zonder te slippen, is de boorkop uitgerust met een centreerpunt. De boorkop zelf heeft vier gekruiste snijkanten van massief hardmetaal, vandaar dat de boren ook wel QX4 hamerboren worden genoemd. Dankzij deze vier snijkanten in plaats van de gebruikelijke twee, glijden de boren moeiteloos door alle bouwmaterialen en stoppen ze zelfs niet bij gewapend beton.

Om de vereiste inspanning te verminderen, zijn de boren uitgerust met een diepe, gefacetteerde 4-voudige spiraal, die het boorstof zeer snel en efficiënt uit het boorgat verwijdert. Dit is een uiterst positief effect voor klopboormachines met minder vermogen, of accu-aangedreven apparaten, aangezien deze meestal een lager koppel hebben dan slagboormachines met snoer. Een ander voordeel van de ruim gedimensioneerde spiraal is dat hij minder warmte genereert dan eenvoudige hamerboren, wat een aanzienlijk effect heeft op de levensduur van de hoogwaardige boorset.

De boor set - Made in Germany - is niet alleen ideaal in de doe-het-zelf sector, maar dankzij het PGM-keurmerk ook perfect geschikt voor ambachtelijke bedrijven. Vooral bij de montage van dragende constructies of bevestigingen die volgens de CE- en EA-richtlijnen door middel van schroeven met pluggen of slagankers moeten worden uitgevoerd, is de certificering volgens het Duitse Instituut voor Bouwtechniek een belangrijk aspect en bevestigt de uitstekende kwaliteit op het gebied van constante rondheid van de boorgaten, evenals een consistente diameter van de boorgaten.

OPMERKING: Zoals alle bewerkingsgereedschappen zijn klopboormachines niet vrij van slijtage, zodat de rondheid van de duurzame boor afhankelijk van het gebruik kan afnemen. In dit geval moeten de boren worden vervangen door nieuwe. Om het praktische MultiPack altijd compleet te kunnen houden, bieden wij de SDS-hamerboren met viervoudige snijkant zijn ook per stuk verkrijgbaar tegen lage staffelprijzen.

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerQX4-SDS-5T
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4014691286380
MateriaalVolhardmetalen kop (VHM-TCT)
Boor maatNee
Ø Boring5,0 mm - 10,0 mm
Ø Shank10 mm
Opname SchachtSDS plus
Totale lengte110mm bzw. 160mm
Spiraallengte50mm bzw, 100mm
Spiraal type4-fach Spirale
Punthoek118°
Rotatie richtingRechtsdraaiend
Gewicht0.2800
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.