fischer FIXtainer deuvelschroeven (210 delen)

De fischer FIXtainer schroefpluggen-box bevat 210 schroeven in 3 maten voor Ø 6mm, Ø 8mm en Ø 10mm pluggen en zijn een perfecte aanvulling op de fischer DuoPower en SX pluggen uit onze winkel.

✓ 210 schroeven in 3 grootten
✓ Ideaal voor fischer pluggen
✓ L-BOXX Mini transportbox
✓ Flexibele verdelingen mogelijk
✓ Stapelbaar dankzij kliksysteem
✓ Met elke L-BOXX Mini combineerbaar

Het assortiment omvat 120 verzonken schroeven in Ø4,5x40mm, 60 verzonken schroeven in Ø5,0x55mm en 30 zeskantschroeven in Ø10x50mm.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Basisprijs € 27,99 / stuk
€ 27,99 / stuk
1,6750 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 27,99 Incl. 19% BTW Gewicht: 1,6750 kilo
Beschrijving

fischer FIXtainer plugschroeven - 210 schroeven - 3 maten - 1 L-BOXX

Schroeven gegalvaniseerd verzinkt ✓ Ideaal voor fischer plug-boxen ✓ Navulbare L-BOXX Mini ✓

De fischer FIXtainer plugschroeven-box bestaat uit 210 schroeven in drie verschillende maten, passend bij de drie belangrijkste plugdiameters in standaardlengte. De schroeven zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en worden in een volgende productiestap ook blauw gepassiveerd voor een betere bescherming tegen corrosie. Voor de pluggen met een diameter van 6mm of 8mm worden schroeven met volle schroefdraad en verzonken kop meegeleverd, die beide een Torx TX-20 aandrijving hebben. Pluggen met een diameter van 10mm zijn opgenomen in de set van robuuste schroeven met gedeeltelijke schroefdraad met zeskantkop en Torx TX-40 aandrijving.

Voor het eenvoudig en overzichtelijk opbergen van de verschillende schroefmaten, zijn ze voorgesorteerd in een L-BOXX Mini. De transportbox met transparant deksel maakt een snel overzicht van de inhoud mogelijk, wat bijzonder praktisch is als u naast de fischer plugschroeven-box ook een FIXtainer met pluggen heeft. Een ander voordeel is dat alle L-BOXX Mini onderling compatibel zijn en dankzij het gepatenteerde kliksysteem snel en gemakkelijk kunnen worden gestapeld en zo samen kunnen worden vervoerd.

Leveringsomvang:

 • 1 x fischer FixTAINER L-BOXX Mini
 • 120 x fischer verzonken schroef 4,5 x 40mm (voldraad, TX20)
 • 60 x fischer verzonken schroef 5,0 x 55mm (voldraad, TX20)
 • 30 x fischer zeskantkop schroef 7,0 x 69mm (deeldraad, SW13, TX40)

Voordelen van de assortimentsdoos L-BOXX Mini

Zoals bij alle fischer FIXtainers uit onze onlineshop, gebruikt fischer ook de beproefde L-BOXX Mini voor de plugschroeven-box. De opbergbox, die in samenwerking tussen Sortimo en Bosch is ontwikkeld, is compatibel met alle L-BOXX Mini en andere formaten van het L-BOXX-systeem, ongeacht welk merk het gebruikt.

Typerend voor de L-BOXX Mini en een van de belangrijkste redenen waarom deze zo populair is als opbergdoos voor kleine assortimenten, is de flexibele indeling van de vakken door middel van uitneembare tussenschotten. Deze kunnen vrijwel willekeurig worden ingedeeld, zodat tot 36 verschillende variaties van vakindeling mogelijk zijn. De binnenafmetingen van de kleinste systeembox van L-BOXX zijn ca. 23cm breed en 15cm diep. Dit is ook de grootte van het compartiment als alle verdelers zijn verwijderd. Als daarentegen alle staven worden geplaatst, krijg je een vakverdeling met 6 kleine afzonderlijke vakken van elk bijna 8cm bij 8cm. De binnenhoogte blijft ongeacht de indeling gelijk en is bijna 4,5cm.

Het doel van de plugschroeven-box is de schroeven te gebruiken voor plugbevestigingen. Dit betekent dat de schroeven op een gegeven moment opgebruikt zullen zijn. Nu heeft u de keuze om de box opnieuw te vullen met onze schroeven uit de fischer PowerFast II-serie of de multifunctionele opbergbox voor heel andere doeleinden te gebruiken. Het hoeft niet eens te gaan om montagemateriaal of knutselbenodigdheden, want de L-BOXX is gemaakt van voedselveilig polypropyleen, dus hij kan ook worden gebruikt om theezakjes, hondensnoepjes in verschillende variëteiten of snoepjes in op te bergen. Als het toch in de thuis- en knutselruimte moet blijven, kunnen lege vakken worden opgevuld met geschikte pluggen, boren, bits of verdere schroefmaten.

Technische data van de kunststofbox L-BOXX Mini

 • Producttype: L-BOXX Mini
 • Materiaal: Polypropyleen
 • Buitenafmetingen (BxDxH): 258,5mm x 157,5mm x 63,0mm
 • Binnenafmetingen (BxDxH): 229,0mm x 149,5mm x 44,2mm
 • Gewicht (leer): 0,3kg
 • Beladingscapaciteit: max. 1,5kg
 • Temperatuurbestendigheid: -20°C - +80°C
 • Voedselveilig: Ja

De inhoud van de doos met plugschroeven in detail

De fischer FIXtainer plugschroef-box bevat 120 schroeven met een diameter van 4,5x40mm, 60 schroeven met een diameter van 5,0x55mm en 30 schroeven met een diameter van 10x50mm. De respectievelijke schroefmaten zijn qua diameter en lengte perfect op de fischer plug afgestemd en zorgen altijd voor een betrouwbare werking, zodat een veilige verankering van de plug in het montageoppervlak is gegarandeerd. Natuurlijk kunnen de schroeven ook worden gebruikt als de plug geen fischer-merkplug is, mits rekening wordt gehouden met de vereiste schroefdiameter en inschroefdiepte.

De kleinere schroeven uit het assortiment zijn echter niet alleen geschikt als plugschroef, maar zijn door de grove schroefdraad ook uitstekend geschikt om direct in of uit houtmaterialen te schroeven. De verzonken schroeven met volledige schroefdraad kunnen gelijk met het oppervlak in het hout worden geschroefd. De grootste schroef uit de doos heeft een gedeeltelijke schroefdraad met een geringere schroefdraaddiepte en een zeskantige kop met een aangegoten ring, zodat van een verzonken schroefverbinding geen sprake is. Het voordeel van deze schroefgeometrie ligt in de perfecte verdeling van het aandraaimoment, dat over een groter oppervlak op het oppervlak wordt verdeeld.

De fischer plugschroeven zijn een perfecte aanvulling op de fischer FIXtainer plug-boxen met DuoPower universele pluggen of SX expansiepluggen, die wij in onze shop aanbieden. Zelfs het aantal verschillende schroeven komt overeen met het aantal pluggen.

OPMERKING: De schroeven zijn niet geschikt voor de pluggendoos met de fischer UX Green universele pluggen, omdat de deuvellengtes hier altijd wat langer zijn, zodat de schroeven uit de pluggendoos te kort zijn om het werkingsprincipe van de UX-pluggen in werking te stellen.

Algemene gegevens van de fischer plugschroeven

 • Schroeftype: Plugschroef
 • Materiaal: Staal, galvanisch verzinkt
 • corrosiebescherming: Verzinkt, blauw gepassiveerd
 • UV-bestendig: Zeer goed
 • Roestbestendigheid: Goed
 • Zuurbestendigheid: Matig

Plugschroef met volledige schroefdraad in Ø4,5x40mm

De plufschroef met een diameter van 4,5mm heeft een lengte van 40mm. De schroefdraad strekt zich uit over de gehele lengte van de schroef zodat de belasting over de gehele inschroefdiepte wordt verdeeld. De kleinste schroef uit de schroevendoos is 120 en is geschikt voor alle conventionele pluggen met een diameter van 6mm en een pluglengte tot 30mm. Hiertoe behoren de fischer DuoPower in 6x30mm, het fischer SX spreidplug in 6x30mm of het spreidanker S 6. De schroef is ook zeer geschikt voor de fischer DuoBlade, evenals de speciale gipsplaatplug GKM van metaal of GK van kunststof.

De schroef heeft een verzonken kop met een Torx TX-20 aandrijving. Door de grove schroefdraad met de gebruikelijke schroefdraadspoed kan de schroef ook zonder plug direct in houten materialen of kunststoffen worden geschroefd. Bij hardhout of kunststof is echter voorboren met een boor van 3mm aan te raden. Als de schroef gelijk met het oppervlak moet zijn, wordt het gebruik van een verzinkboor ook aanbevolen voor harde oppervlakken.

Technische data van de verzonken schroeven in Ø4,5x40mm

 • Schroefgrootte: 4,5x40mm
 • Ø Schroefdraad: 4,5mm
 • Schroefdraadtype: Voldraad
 • Schroeflengte: 40mm
 • Kopvorm: Verzonken, rond
 • Ø Schroefkop: 9,0mm
 • Aandrijving: Torx 20 (TX20, ISR20)

Plugschroef met volledige draad in Ø5,0x55mm

Voor bevestiging met een plug van 8mm is de deuvelschroef in 5,0x55mm uitermate geschikt. Er zij op gewezen dat de plug een maximale lengte van 45mm heeft, anders kan de noodzakelijke inschroefdiepte niet meer worden bereikt. Ons assortiment stekkers omvat de intelligente 2-componenten fischer DuoPower stekker in 8x40mm en de SX-uitbreidingsstekker in 8x40mm. De schroef kan ook worden gebruikt voor de eenvoudige fischer S 8 expansieplug, maar hier is het belangrijk ervoor te zorgen dat de plug niet te diep in het boorgat wordt gestoken en niet verder in het boorgat glijdt wanneer de schroef wordt ingedraaid.

De plugschroef van 8mm, die ook als houtschroef kan worden gebruikt, heeft een verzonken kop met een kopdiameter van 10mm. Voor een gemakkelijke verwerking is de schroef voorzien van een moderne Torx-aandrijving. Voor harde materialen moet het gat worden voorgeboord en verzonken met een verzinkboor, zodat de verzinkkop gelijkligt met het oppervlak. Een boor met een nominale diameter tussen 3,0 en 4,0mm is geschikt om voor te boren.

Technische data van de verzonken schroeven in Ø5,0x55mm

 • Schroefgrootte: 5,0x55mm
 • Ø Schroefdraad: 5,0mm
 • Schroefdraadtype: Voldraad
 • Schroeflengte: 55mm
 • Kopvorm: verzonken kop, rond
 • Ø schroefkop: 10,0mm
 • Aandrijving: Torx 20 (TX20, ISR20)

Deuvelschroef met gedeeltelijke draad in Ø7,0x69mm

De grootste schroef in het assortiment met een draaddiameter van 7mm heeft een totale lengte van 69mm (zonder kop) en een draadlengte van 59mm. Deze schroefmaat is ideaal voor de fischer DuoPower universele plug in 10x50mm of de fischer SX expansieplug van dezelfde maat. De schroef is ook geschikt voor de eenvoudige fischer S 10 expansieplug, die ook een diameter heeft van 10mm. De gedeeltelijk van schroefdraad voorziene schroef met zeskantschroefkop maakt een hoog aandraaimoment mogelijk en zorgt voor een spleetvrije bevestiging.

De schroef is geschikt voor alle pluggen met een diameter van 10mm, mits de benodigde inschroefdiepte volgens de specificaties van de fabrikant behouden blijft, rekening houdend met de lengte van de bevestiging. De schroeven zijn meestal voldoende voor pluggen met een verankeringsdiepte van 50mm, die gelijk met de rand van het boorgat worden gestoken, omdat de vuistregel is dat de inschroefdiepte voor een 10x50mm plug 50mm plus de schroefdiameter is - voor deze schroef is dat dus 57mm. Als de plug echter dieper in het boorgat wordt gestoken, moet in elk afzonderlijk geval worden gecontroleerd of de schroeflengte nog voldoende is om het werkingsprincipe van de plug te starten.

Een sleutel met een sleutelmaat van 13mm of een schroevendraaier met een TX-40 bit is vereist om de schroef te bewerken. Als de schroef niet als deuvelschroef wordt gebruikt, maar direct in het hout wordt geschroefd, raden we aan om voor te boren met een boor van 5mm. Er moet echter worden opgemerkt dat vanwege de kleine schroefdraaddiepte geen extreem hoge trekbelastingen mogen optreden. In dit geval raden we aan om spaanplaatschroeven van de juiste maat te gebruiken.

Technische data van de zeskantschroeven in Ø7,0x69mm

 • Schroefgrootte: 7,0x69mm
 • Ø Schroefdraad: 7,0mm
 • Schroefdraadtype: deeldraad
 • Draad lengte: 59mm
 • Schroeflengte: 69mm (77mm incl. kop)
 • Kopvorm: zeskantkop met gegoten sluitring
 • Ø schroefkop: 19,0mm
 • Aandrijving: Torx 40 (TX40, ISR40)
 • Sleutelbreedte: 13mm (SW13)
Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerF-FT-DS-SO
Gewicht1.6750
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4048962365498
MateriaalStaal, gegalvaniseerd, blauw gepassiveerd
SchroefmaatAssortiment
Schroevendraaiervarieert
Vorm schroefkopvarieert
Ø Schroefkopvarieert
SchroefdraadGrove draad
Ø Draadvarieert
Lengte schroefdraadvarieert
Klemgebiedvarieert
KleurnauwkeurigheidNee
KleurNee
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.