PE-HD plaat rood 19mm op maat (UV-gestabiliseerd)

UV- en weerbestendige PE (HD-PE) platen in rood (te vergelijken met RAL3001) met een dikte van 19mm en aan beide zijden een middel generfd oppervlak online verkrijgbaar voor voordelige prijzen.

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

 • Snede
 • Vraag een monster aan
19mm

Vraag een gratis monster aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

19mm
Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000 kilo
Beschrijving

PE-HD platen in krachtig rood voor binnen en buiten

19mm dikte ✓ Generfd oppervlak ✓ Made in Germany

Onze PE-HD polyethyleen platen zijn door geverfd in een rijd rood, zodat beide randen en oppervlakken dezelfde kleur hebben te vergelijken met RAL3001 (signaalrood). De middelgrootte generfde gestructureerde oppervlak, die duidelijk zichtbaar is op het detailbeeld, is relatief ongevoelig voor krassen in vergelijking met onze gladde polyethyleen platen. Daarom kan deze kunststof ook voor optische doeleinden worden gebruikt. Onze rode PE-HD platen met een dikte van 19mm zijn uitsluitend massieve kunststof platen gemaakt van massief kernmateriaal en worden zonder beschermfolie geleverd.

Eigenschappen van polyethylen platen in rood

Onze rode polyethyleen kunststof platen voldoen aan een breed scala aan normen en criteria, zoals voedsel- en drinkwatercertificering, en worden daarom veel gebruikt voedselverwerkende bedrijven zoals containers, snijplanken, transportbanden of als verkleding voor gerelateerde machines en apparatuur. Zoals gebruikelijk is voor polyethyleen, zijn de rode kunststofplaten extreem goed bestand tegen chemicaliën en laten zich makkelijk reinigen. De goede glij-eigenschappen, evenals de bruikbaarheid als een elektrische isolator, evenals de zeer goede slagvastheid vermenigvuldigen de toepassingsgebieden van onze rode polyethyleen platen.

Onze rode polyethyleen platen worden vaak in openbare bereiken ingezet, waar een goede slagvastheid, uitstekende chemicaliënbestendigheid, zoals verven op oplosmiddelbasis of weerbestendige eigenschappen op aankomt. Daarom worden onze PE-HD platen in rood vaak gebruikt in openbare sportplaatsen, speeltoestellen en pretparken, omdat de gegranuleerde kunststofplaten niet alleen voldoen aan DIN EN71, die de veiligheid van speeltoestellen certificeren, maar ook UV- en weerbestendig zijn, zodat de platen niet broos worden, splinteren of vervagen zelfs bij vorst of fel zonlicht.

Goedkeuringen en normen van onze PE-HD platen in rood

 • DIN EN71 (veiligheid van speeltoestellen)
 • DIN 4102 B2 (normaal ontvlambaar)
 • REACH (EU Chemicaliën verordening)
 • RoHS (Verordening betreffende het verbod op gevaarlijke stoffen in de elektrische industrie)
 • BGA- en FDA-goedkeuring (fysiologisch onschadelijk)

Bestel nu uw rode PE-HD platen gemakkelijk online op maat in plaats van het zelf hoeven te zagen.

Bespaar het werk van het snijden van uw rode polyethyleen platen en maak gebruik van op maat gemaakte bestellingen, onze eenvoudig te gebruiken snijconfigurator. Het snijden van uw PE-platen gebeurt met millimeternauwkeurigheid op een van onze CNC-gestuurde platenzagen. Dankzij de constante opslag van de rode PE-platen in een dikte van 19mm, vindt het snijden en bezorgen gewoonlijk binnen 2-3 werkdagen. Zelfs de productie van op maat gemaakte gefreesde onderdelen volgens uw ontwerptekening is geen probleem voor ons dankzij onze 3-assige CNC-freesmachines. Al het andere is te vinden op onze Informatie pagina over onze freesservice.

Toepassingsvoorbeelden voor polyethyleen (PE-HD) in rood

 • Net als al onze gekleurde PE-HD platen, worden de rode kleuren vaak gebruikt in speeltuinen of sportfaciliteiten
 • Dankzij de voedseltoelating volgens BGA en FDA, worden rode PE-platen gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie
 • PE-HD is geschikt als beveiliging aan wanden in de huisgarage en in grote industriële hallen
 • Dankzij de waterafstotende eigenschappen kunnen de platen ook worden gebruikt als opslagplanken in vochtige ruimtes
 • En nog veel meer

Verwerking van polyethyleen (PE-HD) in rood

Om onze rode PE-HD platen toe te snijden, is alleen de vereiste afmetingen in millimeters aan te geven en wij voeren het exact volgens uw specificaties uit. Bovendien kunnen de rode kunststofplaten uitstekend worden gezaagd met zaagbladen. Ook het draaien, frezen of born kan met standaardgereedschap op onze platen uitgevoerd worden. Individueel toesnijden kan ook worden gedaan met een waterstraalsnijmachine of met een CO2-laser.

Thermovormen geeft u flexibiliteit in de vorm van afgewerkte kunststofonderdelen, die moeilijk te implementeren is met traditionele bewerkingsmethoden. Het warm vormen, buigen of thermovormen is mogelijk met onze rode polyethyleen platen met hoge dichtheid en wordt veel gebruikt in de industriële productie van kunststof afgewerkte onderdelen gemaakt van polyethyleen.

Vanwege de hoge chemische weerstand van onze polyethyleen platen in rood kunnen polyethyleen platen niet worden beplakt, gelast, gelamineerd of geverfd. Ook het bedrukken van polyethyleen is niet mogelijk, net zomin als het lijmen met gebruikelijke lijmen, daarom wordt PE meestal gelast met een geschikte PE-lasdraad. Lasdraden voor het lassen van PE-HD met PE-HD zoals onze rode polyethyleen platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren in onze online winkel.

OPMERKING: Polyethyleen laat zich niet met gebruikelijke lijmen verlijmen. Om deze reden hebben wij in onze online winkel een speciale 2-componenten-lijm S-Polybond PEprofi, die speciaal voor het verlijmen van PE (PE-HD, PE-HMW of PE-UHMW) is.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer1885
Gewicht5.0000
Dikte19
Standaardlengte2440
Standaardbreedte1220
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
EAN/GTINN/B
KunststofPolyethyleen
MateriaalPE-HD
UV-bestendigheidUV-gestabiliseerd
KleurRood
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL3001
KleurnaamSignaalrood
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.